Newborn Fotografie

Een newborn: klein, kwetsbaar en zo ontzettend lief. Een periode om te koesteren. Want wat gaat het snel allemaal. Leg nu die allereerste momenten vast om ze voor altijd te kunnen bewaren! Stefanie Honselaar Fotografie zorgt voor een prachtige reportage van uw kindje. Stoer of schattig, in een mooie mand of lief ingepakt in een zachte doek.

Maar hoe gaat het nou in zijn werk? Het belangrijkste vind ik een ontspannen en relaxte sfeer. Daarom neem ik ruim de tijd voor jullie. Om het zo comfortabel mogelijk te maken voor uw kindje en genoeg tijd te hebben zodat u rustig kunt voeden, duurt een shoot ongeveer 2 tot 4 uur. Een slapende baby is makkelijker te positioneren, waardoor de variatie in foto’s groter zal zijn. Het is dan ook erg fijn als uw kindje slaapt tijdens de shoot, maar het is geen noodzaak. Ik fotografeer uw kindje in zijn/haar blootje of alleen met een luiertje aan.

De temperatuur in de studio zal rond de 26°C zijn, aangezien pasgeboren baby’s hun temperatuur nog niet zo goed kunnen regelenen. Uw kindje heeft het tijdens de shoot heerlijk warm. Ik zal uw kindje in verschillende schattige poses proberen te leggen, maar forceer niets. Wij zelf worden er ook niet vrolijk van als we iets moeten wat we niet willen. 🙂

 

Newborn fotografie Nijmegen