Prachtige tweeling

Laatst mocht ik een newbornshoot doen van deze twee prachtige meiden! Dit was voor mij de eerste keer dat een tweeling mocht vastleggen op camera.  

Met een newbornshoot weet je van te voren nooit wat je kunt verwachten. Baby’s kunnen thuis nog zoveel slapen,  maar bij mij geen oog dicht doen. Of andersom, hele onrustige baby’s slapen bij mij de hele shoot door. Anyway,  soms is het echt wel hard werken met een newborn. Laat staan met twee…

Ik had van te voren wel enige gezonde spanning, want was moest ik als beide dames weigerde te slapen…?
Gelukkig kende ik de moeder van deze mooie meiden al van een eerdere shoot bij mij met haar oudere zoon en wist dat zij ook heel relaxt was. Mocht het niet lukken, was het ook goed. 

De prachtige meisjes lagen heerlijk te slapen toen ze binnen kwamen, direct omgekleed en begonnen met positioneren.  Beide meiden bleven heerlijk slapen en leken zichtbaar te genieten van elkaars aanraking. Na de eerste setting nog 4 settings opgebouwd en de meisjes bleven heerlijk slapen! Binnen anderhalf uur was ik klaar! Dat gebeurd bijna nooit! Ik merkte wel dat ik handen te kort kwam, zonder de goede hulp van moeder en tante was het me niet gelukt!! 

En zeg nou zelf, het resultaat mag er zijn,  toch?

Liefs Stefanie