Newbornshoot Tess

Laatst kwam Tess met haar ouders en twee lieve grote broers naar de studio voor een newbornshoot. Klanten geven van te voren aan mij door wat voor props ze graag willen gebruiken en welke kleuren. Daar zoek ik dan de settings voor de shoot op uit.

 

Tess lag heerlijk te slapen, maar nadat ze uit haar heerlijke slaapzak en maxicosi gehaald werd, werd ze wakker en lag eerst heerlijk de boel te bekijken. Ze vond het niet nodig om te slapen, maar was wel heerlijk relaxt. Van de lieve ouders kreeg ik de vrije hand met de setting en ik hou van het gebruik van natuurlijke producten, zoals hout, wol en tijdens deze shoot heb ik, om het lekker herfstig te maken, ook pompoens gebruikt. Verder vind ik het geweldig om in mijn shoot ook te verwijzen naar de jaargetijden waarin babys geboren worden. Nu heb ik dus oker geel gebruikt en pompoens omdat ik dat wel echt herfstig vind.

 

Afijn, om terug te gaan naar de shoot…. Na een half uurtje werd deze kleine meid wat onrustig en dan las ik tijd in zodat de baby rustig gevoed kan worden. Na de fles vond Tess het wel weer mooi geweest en ging heerlijk slapen. Toen hebben we na een grijze setting, ook nog een beige, roze en okergele setting gedaan. Ik probeer altijd zo veel mogelijk uit een shoot te halen om de ouders zoveel mogelijk variëteit te kunnen bieden. Newborn shoots duren tussen de 2 en 4 uur. Wij hebben flink veel settings kunnen doen omdat Tess heerlijk bleef slapen.

Wil je ook een newbornshoot boeken? Wees op tijd om teleurstelling te voorkomen.

 

Liefs, Stefanie Honselaar

Newborn fotografie Nijmegen