Newbornshoot Jace

Bijna 2 jaar geleden mocht ik op pad om bij Vajenn van toen 6 dagen oud een geposeerde newbornshoot te doen.

Vajenn was een van de makkelijkste kindjes die ik tot nu toe op de foto heb mogen vastleggen. Binnen anderhalf uur waren we met heel wat verschillende settings klaar en het was een prachtige shoot geworden(,want hoe kon het ook anders met zo’n prachtig mooi meisje).

Nu was ik super blij dat Chantal en Jeffrey, de ouders van trotse zussen Maeve (6 jaar) en Vajenn (bijna 2), mij wederom het vertrouwen hebben gegeven om ook van hun derde prachtige spruit Jace een geposeerde newborn shoot te mogen doen.

Jace, een prachtig mannetje van ruim 2 weken oud toen zijn ouders, zussen en hij naar mijn daglicht studio in Nijmegen kwamen.

De lieve ouders waren goed voorbereid, Jace was al heerlijk van te voren uitgebreid in bad geweest en had al een lekkere fles gedronken, dus in theorie kon het mannetje heerlijk gaan slapen.

Hij vond het alleen absoluut niet nodig om te gaan slapen, vond alles om hem heen veel interessanter en liet zijn mama en mij flink zwoegen.

Na een tijdje gaf hij het op en heeft verder heerlijk geslapen. Dit kan natuurlijk altijd gebeuren en is geen enkel probleem voor de shoot. Het enige is dat je slapend wat meer verschillende poses kunt toepassen, waardoor je wat meer variatie kunt creëren in de foto’s.

 

Ook dit resultaat is weer prachtig. Ik mocht het drietal samen ook nog vast leggen. Wat een schitterende broer en zussen he?!

Fotografie Nijmegen

Wil jij ook je newbornshoot of andere shoot plannen?

Wees er dan op tijd bij om teleurstelling te voorkomen.

Mocht je vragen hebben en de antwoorden niet kunnen vinden op de website.

Mail dan even naar info@stefaniehonselaar.nl en dan zal ik zo snel mogelijk terug mailen.

Lieve groet
Stefanie Honselaar Fotografie