Donny

Newborn fotografie Nijmegen

Oke, het was echt veel te lang geleden dat ik een blog heb geplaatst. Heb besloten dit wat frequenter te doen, omdat het gewoon super leuk is en jullie dan een, soort van, blik achter de schermen krijgen.

 

De moeder van Donny mailde mij nadat ze bevallen was met de vraag of ik nog een plekje had voor een newborn shoot in mijn studio. Gelukkig had ik nog plek en kon Donny komen voor zijn newborn shoot toen hij 13 dagen oud was.  Wat een heerlijke shoot was het. Ik vind het zo fijn als ouders heerlijk relaxt zijn en dat heeft natuurlijk ook uitwerking op de newborn.

De kleine knappe man was zo makkelijk en lief. We waren met krap 3 uur en 5 settings verder klaar met de shoot en het resultaat mag er zijn.

 

Denk jij erover om met jullie newborn baby ook een shoot te doen?

Wacht dan niet te lang en boek ruim op tijd als je zwanger bent.

Wie weet tot snel in mijn studio in Nijmegen.

 

 

Liefs, Stefanie

Newborn, baby, cakesmash en zwangerschapsfotografie in Nijmegen

www.stefaniehonselaar.nl